Sonja Cremers

Sonja Cremers

Mag ik me even voorstellen…

Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de sales- en personeels dienstverlening, waarna ik na een ingrijpende gebeurtenis het roer helemaal heb omgegooid.
Ik  heb de stap gezet naar een nieuw leven.
Holistische studies en de System-As-Methode opleiding gericht op coaching, maar toch vooral levenservaring hebben mijn leven totaal veranderd en maken mij tot een inspirerende coach. Samen met de jarenlange leringen en spiegelingen van een Soefi meester vanuit de oudste Soefi orde uit Iran, ervaar ik nu balans, rust en vreugde in mijn leven. Mijn levenspad bewandel ik op eigen wijze, ik neem niet zo maar iets voor waarheid aan maar geef er de voorkeur aan dit voor mezelf te onderzoeken.

Succes betekent voor mij
De stap durven zetten, jezelf zijn, anders durven zijn,  kwetsbaarheid zien als een kracht en dit communiceren naar je omgeving, overtuigingen loslaten en angst overwinnen. Innerlijke rust, balans en vreugde ervaren. Weten wat je wilt en doen wat je leuk vind. Kortom geloven in jezelf en jouw talenten benutten.

Mijn Missie
Een ieder ondersteunen op weg naar het geluk van jezelf zijn.

Mijn visie
Jezelf zijn verbind je met de wereld om je heen en dat geeft je het gevoel van geluk/ lekker voelen. Geluk geef je door en creëert een mooiere wereld, een wereld van verbinding!

“Be the change you want to see in the world”

Mahatma Gandhi

 

member

Volg me ook via Social Media op Facebook en Linkedin.

Referenties

  • Haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk. Onze teambuildings-evenementen waren leerzaam en effectief.

    Siska Brunel

  • Sonja weet op doortastende wijze de kern van het probleem zichtbaar te maken en angst weg te nemen die je weerhoudt te ondernemen zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

    Steven Pieterson

  • Sonja had binnen een half uur door waar mijn problematiek vandaan kwam. Iets wat zelfs bij jarenlange therapie nooit naar boven was gekomen. Eindelijk voelde ik me begrepen en gehoord.

    Ilse van Son

Element

Become a Member


Continue