Sonja Cremers

Persoonlijk coachen

Persoonlijk coachen

Waar ben ik nou eigenlijk mee bezig? Wat wil ik in mijn leven? Wat heb ik echt nodig? Vragen die we ons allemaal op een moment in ons leven stellen. We zijn ieder op onze eigen manier op zoek naar zingeving, naar een hogere kwaliteit op alle gebieden van ons leven.

Onze vurigste wens is, dat we geluk ervaren en ons lekker en vitaal voelen. We willen liefde, respect, succes, een bijdrage leveren, plezier en innerlijke rust ervaren. We voelen vaak juist stress. Je zit niet lekker in je vel, je voelt je onzeker, verdrietig, angstig of je ervaart pijn. Kortom je bent uit balans. En balans daar draait het nou juist om. Een evenwicht tussen denken en voelen, tussen hoofd en hart. Een goede balans tussen een gezonde levensstijl, je werk en je privéleven. Als er balans is ervaar je vitaliteit, vreugde, succes en evenwichtige relaties.

Ik weet als coach in kort tijd jouw overtuigingen die je ervan weerhouden jezelf te zijn, boven water te halen. Ik stimuleer en motiveer je om weer verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk. Op mijn eigen unieke manier maak ik je bewust van patronen, gevoelens en/of ziekte; hoe ze zijn ontstaan en hoe jij ze zelf kunt veranderen. Vanuit dat inzicht help ik je op weg naar herstel, heelheid en gezond functioneren in relaties.
Mijn eigen persoonlijke levenservaring, jarenlange coachingservaring en heldere aanpak maken mij uniek en authentiek, resultaat- en doelgericht. Ik werk op locatie, in de natuur of vanuit mijn praktijk.

De eerste stap zet je zelf….
Tijdens een oriënterend gesprek starten we samen jouw traject. Veelal om de 3/4 weken plannen we een consult zodat je in de tussentijd voldoende ruimte hebt om datgene wat jou inzicht heeft gegeven te integreren in je huidige leven. Mijn ervaring is dat men 5 tot 10 consulten nodig heeft om inzichten helder te krijgen.

Element

Become a Member


Continue