Sonja Cremers

Een goed doel

Ik geloof in onderlinge verbondenheid. We zijn geboren om elkaar te steunen en te helpen. We zijn op deze wereld niet alleen voor onszelf. Daarom zet ik mijn talenten in om mensen in psychische nood te helpen. Aan de Stichting Michaelson bied ik daarom hulp aan, zonder de kosten door te berekenen. Daarnaast zet ik een vast deel van mijn inkomsten apart om de Stichting te steunen. Als klant helpt u zo ook uw medemens.

Be the change you want to see in the world (Mahatma Gandhi).

 

  • Haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk. Onze teambuildings-evenementen waren leerzaam en effectief.

    Siska Brunel

  • Sonja weet op doortastende wijze de kern van het probleem zichtbaar te maken en angst weg te nemen die je weerhoudt te ondernemen zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

    Steven Pieterson

  • Sonja had binnen een half uur door waar mijn problematiek vandaan kwam. Iets wat zelfs bij jarenlange therapie nooit naar boven was gekomen. Eindelijk voelde ik me begrepen en gehoord.

    Ilse van Son

Element

Become a Member


Continue